Waarom gebruik maken van relatiegeschenken tijdens evenementen?

Nog steeds kom je te vaak bedrijven tegen op beurzen of evenementen die geen blijvende indruk achterlaten doordat men vergeet om reclame te maken met behulp van relatiegeschenken. Relatiegeschenken en promotieartikelen geven een positieve indruk op potentiële klanten maar tevens is het een zeer handige manier om uw doelgroep te bereiken.

Welke soorten relatiegeschenken zijn er allemaal?

Tijdens beurzen of evenementen ziet u vaak dat men gratis pennen en notitieblokken weggeeft. Echter is het juist de kunst om goed op te vallen met een promotieartikel. Wees uniek en maak indruk op de beurs. Een aantal voorbeelden van unieke promotieartikelen die u kunt inzetten tijdens een beurs: Paraplu’s, mooie wijngeschenken, zonnebrillen, usb – sticks of drinkflessen. De juiste indruk met een verwijzing richting uw onderneming kunt u realiseren door gebruik te maken van een opdruk van uw bedrijfslogo. Zo kunt u paraplu’s bedrukken of indien u bijvoorbeeld een fitness-webshop wilt promoten kunt u bidons laten bedrukken.

Relatiegeschenken met bedrukking toegepast in de praktijk

Een webshop voor diverse soorten eiwitpoeders en fitnessartikelen stond eens op een evenement gratis bidons met bedrukking weg te geven. Tevens maakte het bedrijf gebruik van gratis tasjes die gebruikt konden worden tijdens de fitness. Niet alleen werd de potentiële klant zeer blij, maar tevens werd met de producten direct de doelgroep bereikt doordat iedereen de gratis artikelen meenam naar de fitnessruimte. Een ideale manier om uw bedrijf te promoten voor een zeer voordelige prijs.

Unieke geschenken voor speciale gelegenheden

Geschenken die gebruikt kunnen worden tijdens dagelijkse bezigheden maken de beste reclame voor uw onderneming. Andere mensen zien uw logo en hoe vaker het logo terugkomt hoe eerder iemand aan uw onderneming denkt wanneer men uw diensten nodig heeft. Echter is het ook wel eens goed om indruk te maken op uw bestaande klanten tijdens kerst of andere speciale gelegenheden. Bijvoorbeeld met luxe wijnkist of luxe interieur accessoires.