Relatiegeschenken werken

Relatiegeschenken werken

Relatiegeschenken zijn een effectieve manier om je partners of klanten aan je te binden. De laatste jaren wordt het uitwisselen van relatiegeschenken steeds populairder, maar het is al eeuwen een gebruik om bijvoorbeeld wijn aan elkaar te schenken om een goede relatie te bevorderen. Uit onderzoek blijkt bovendien dat de ontvangers van relatiegeschenken er dankbaar gebruik van maken. De producten worden vaak gebruikt, wat natuurlijk een groot voordeel heeft vanwege het herhaalt in aanraking komen met jouw merk. Bovendien helpt het om jouw merk vers in het geheugen te houden, zodat de klant aan jou denkt bij een belangrijke keuze. Met het ideale relatiegeschenk kan je een hoop bereiken.

Relatiegeschenken in de zomer

Er zijn relatiegeschenken voor elke gelegenheid. Kerst en oud & nieuw zijn de momenten waarop de meeste relatiegeschenken worden uitgewisseld. Dat maakt het des te origineler en effectiever om ook te kijken naar andere momenten in het jaar om relatiegeschenken uit te delen.  Er zijn talloze goedkope en leuke zomerartikelen verkrijgbaar die perfect zijn voor een attentie tijdens het seizoen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een opblaasbare strandbal? Ook zonnebrillen zijn leuk om te geven en goedkoper dan je denkt: al vanaf minder dan een euro per stuk! Zonnebrillen zijn bovendien een handig cadeau waar je relatie direct iets aan heeft. Voor de dames is een waaier een goede tip. En zowel de dames als de heren zul je blij maken met een koeltas.

Het populairste relatiegeschenk van het jaar

Tassen zijn het meest gewilde en meest gegeven relatiegeschenk van het jaar. Nog steeds een absolute aanrader, omdat je de tassen kunt bedrukken met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Bovendien is een tas altijd handig, dus je relatie is er blij mee en zal ermee gezien worden. Er zijn tassen in alle soorten en maten die je allemaal kunt laten bedrukken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bowling sporttas model? Altijd handig en bovendien prachtig om te zien. Wist je dat je zelfs toilettassen kunt bedrukken? Ontzettend origineel en het komt geheid van pas. Wil je meer in kantoorsferen blijven, dan is een laptoptas perfect om te laten bedrukken. Grote kans dat je relatie deze dagelijks in gebruikt neemt en het hele kantoor jaloers maakt met jouw tas. Zo bereik je precies wat je wilt: een tevreden relatie en meer naamsbekendheid.