Presenteer je visitekaartjes op een nette manier

Ben je trots op je nieuwe visitekaartje? Of heb je er ook zoveel los op je bureau liggen? Voor mensen die vaak visitekaartjes gebruiken, bijvoorbeeld op netwerkevenementen, is het wellicht een goed idee om ze op een handige manier op te bergen. Door ze op een goede manier te bewaren, blijven ze tegelijkertijd netjes.

De meeste mensen bewaren standaard een paar visitekaartjes in hun portemonnee. Altijd handig als je ineens een interessant persoon tegenkomt natguurlijk. Maar hoe doe je dat wanneer je bijvoorbeeld op een beurs staat? Wij geven je graag wat leuke ideeën hoe je jouw visitekaartjes én de visitekaartjes van je collega’s op een handige en nette manier kan presenteren.

Transparante of gekleurde visitekaarthouder

In plaats van je voorraad visitekaarthouders in de doos van aankoop te bewaren, kan je ze ook eenvoudig in een transparante visitekaarthouder aanbieden. Een nette houder zorgt er meteen voor dat he visitekaartjes mooi gepresenteerd worden en jouw klanten en bezoekers zich dan ook vrij voelen om een visitekaartje te pakken. Vind je een transparante houder toch ietwat saai? Ook dan zijn er nog steeds mogelijkheden genoeg: bij Displaysenzo vind je bijvoorbeeld elke visitekaarthouder standaard in veertien vrolijke kleuren. Misschien vind je wel een visitekaarthouder in je bedrijfskleur.

visitekaarthouder-transOranje visitekaarthouderBlauwe visitekaarthouder

Meerdere visitekaartjes in één houder

Soms komt het voor dat je verschillende visitekaartjes tegelijk wilt presenteren, bijvoorbeeld wanneer je op een beurs staat met je bedrijf. Of wat dacht je van een mooie visitekaarthouder met de visitekaartjes van alle werknemers in de ontvangsthal van jouw bedrijf? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om allerlei kleine visitekaarthouders naast elkaar te zetten, maar je presenteert het pas helemaal mooi als je alle visitekaartjes in één grote houder aanbiedt. Dit ziet er een stuk minder rommelig uit dan allemaal enkele kaarthouders. Bij Displaysenzo vind je daarom dan ook 3-vaks en 8-vaks visitekaarthouders.

Speciale visitekaarthouders

Voor iedereen die speciale wensen heeft voor visitekaarthouders is er de mogelijkheid om jouw eigen kaarthouder op maat te laten maken. Heb jij bijvoorbeeld verticale visitekaartjes, dan is het ook mogelijk om bijpassende houders te laten maken. In de meeste gevallen heb je dan een vrije keus in vorm, materiaal, formaat en kleur. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over visitekaarthouders op maat.