Folderhouders; ongekend veel mogelijkheden

Met een folderhouder kan je heel makkelijk je promotiemateriaal of andere informatie op een professionele manier presenteren. Je creƫert overzicht en ruimte doordat brochures en tijdschriften niet meer overal rondslingeren. Op deze manier kan je jouw doelgroep dus ook beter betereiken! Er is een ongekend groot aanbod folderhouders verkrijgbaar, van enkelvoudige tot meervoudige folderstandaards waarin je meerdere brochures, tijdschriften of flyers ook mooi kunt presenteren. Of wat dacht je van een luxe folderhouder waarin een handige visitekaarthouder verwerkt is? Bovendien zijn folderhouders in vele formaten verkrijgbaar, bijvoorbeeld A4, A5 en A6, maar ook het veelgebruikte brochureformaat 1/3 A4 is mogelijk.

Balie folderhouders en wandkaarthouders

Wanneer je eenmaal besloten hebt dat je folderhouders wilt aanschaffen, dan zijn er nog een paar dingen waar je aan moet denken en waar je uit kunt kiezen. Allereerst natuurlijk het formaat van de folderstandaard, maar dat zal vooral afhangen van de grootte van je promotiemateriaal. Daarnaast heb je nog de keuze uit een wandfolderhouder en een balie folderhouder. Deze twee modellen beschikken allebei over een handig ophangsysteem, maar bij de balie folderhouder zit er ook een steunvoet bij. De balie folderhouder kan dus, zoals de naam al zegt, ook worden ingezet op een balie, zonder ophangsysteem. De steunvoet en de hoge achterzijde zorgen ervoor dat de brochures dan netjes rechtop blijven staan in de houder. Wanneer je helemaal zeker weet dat je de folderhouder enkel en alleen aan de muur wilt bevestigen, kies dan voor een wandfolderhouder.

Luxe folderhouders

Bovendien zijn er ook allerlei folderhouders in luxere uitvoeringen verkrijgbaar, naast de wandkaarthouder en de standaard folderhouder. Deze luxe folderhouders herken je aan het unieke design. Daarnaast zijn ze ook gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor ze op elke plek goed tot hun recht komen. Dankzij het mes-en-groef principe kan je de luxe folderhouders heel makkelijk met elkaar verbinden.

Luxe wandfolderhouderLuxe wandfolderhouderLuxe wandfolderhouder

Folderhouders met opdruk

In de meeste gevallen is het heel goed mogelijk om kunststof folderhouders ook nog te bedrukken, indien gewenst. Zo laten veel bedrijven hun logo op folderhouders bedrukken. Bij Displaysenzo koop je voordelige folderhouders en laat je ze gemakkelijk direct bedrukken. Voor meer informatie, een persoonlijk advies of een offerte op maat, neem je vrijblijvend contact op.