Facebook likes kopen: waarom wel?

Facebook likes kopen: waarom wel?

Een avondje uit. Je loopt samen met je vrienden langs verschillende kroegen. Twee vergelijkbare kroegen liggen naast elkaar, van de een heb je gehoord. Daar hoor je het geluid van de mensen al van ver en het is er gezellig druk. Bij de ander is het leeg, niets te beleven. De kans is zeer groot dat je kiest voor de kroeg waar het gezellig is. Dit is te vergelijken met het aantal likes dat een Facebookpagina heeft. We zetten hier de voordelen vanhet kopen van Facebook likes op een rijtje.

Met het kopen van Facebook likes worden meer mensen bereikt

De kroeg met meer mensen heeft meer aanzien. Voor een Facebook pagina met veel likes geldt hetzelfde. Je instelling, bedrijf of persoonlijke account stijgt hierdoor in aanzien. Aan deze ontwikkeling kleven natuurlijk veel positieve effecten. De kans is groot dat je promotie verder rijkt, dat je meer mensen bereikt en dat je inkomsten groeien.

Je straalt meer professionaliteit uit

De hoeveelheid likes van een Facebookpagina heeft invloed op de betrouwbaarheid van websites, bedrijven en diensten. Bezoekers van jouw site zullen dus een hogere pet ophebben van jouw site en jouw product. Door deze extra steun kun je met meer vertrouwen aan de slag gaan. Zie het als een duwtje in de rug bij het start van een onderneming. Het is altijd prettig als je bij de eerste stappen ervan wat extra hulp krijgt. Dat brengt ons bij het volgende punt.

Likes zorgen voor nog meer likes

Het is bekend dat een grote hoeveelheid likes zorgt voor een positief effect op het bezoek aan de pagina. Mensen zijn door een hoger bedrag eerder geneigd om zelf ook de pagina te liken. In principe verandert je pagina dus niet, toch heeft dit extra steuntje in de rug een gunstig effect. En niet alleen je voorkomen op Facebook krijgt een boost. Ook op Google zal je gemakkelijker te vinden zijn.