Assortiment folderhouders

Folderhouders zijn praktisch en toepasbaar in elke branche. Of je nu werkt voor een groot bedrijf dat regelmatig op beurzen door heel Europa staat of de eigenaar bent van de snackbar op de hoek: folderhouders komen altijd van pas.

Acrylaat folderhouders zijn licht van gewicht, dus makkelijk mee te nemen, en klein genoeg om overal weg te kunnen zetten. Daar waar je folders of brochures het meest opvallen voor de klant.

123folderhouders.nl is onderdeel van Displaysenzo. Wij produceren folderhouders in alle kleuren, soorten en maten. Je bestelt ze eenvoudig in onze webshop.

standaard folderhouderStandaard folderhouders

Onze standaard folderhouders, ook wel enkelvoudige folderhouders genoemd, kunt u bestellen in diverse maten van 1/3 A4 t/m A6. Ze bieden plaats aan één type folder of brochure kunnen eventueel aan een muur bevestigd worden door het gat in de achterzijde. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Bekijk onze standaard folderhouders

meervoudige folderhouderMeervoudige folderhouders

De meervoudige folderhouders hebben meerdere vakken om uw folders of brochures trapsgewijs te stapelen. Zo kunt u verschillende folders overzichtelijk presenteren, zodat uw klant er de juiste folder uit kan pakken. Ook deze folderhouders hebben een gat in de achterzijde waardoor ze handig op te hangen zijn.

Bekijk onze meervoudige folderhouders

luxe folderhouderLuxe folderhouders

Onze luxe folderhouders zien er wat stijlvoller uit door hun gebogen vorm. Ze zijn gemaakt van glashelder acrylaat en hebben een geïntegreerde stop tegen het verschuiven van de folders, zodat deze mooi rechtop blijven staan. Doordat de achterkant is voorzien van twee gaatjes zijn deze luxe folderhouders ook steviger aan een want te bevestigen.

Bekijk onze luxe folderhouders

wandfolderhouderWandfolderhouders

Wilt u uw folders tegen een muur presenteren? Kies dan voor onze wandfolderhouders. Deze zijn speciaal ontworpen om ze stevig tegen een wand te bevestigen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en uit voorraad leverbaar.

Bekijk onze wandfolderhouders

luxe wandfolderhouderLuxe wandfolderhouders

Deze combineren een stijlvol design met een handig systeem om ze aan elke wand te bevestigen. Ze zijn verkrijgbaar als enkelvoudige uitvoering en met meerdere vakken.

Bekijk onze luxe wandfolderhouders.